Mobirise responsive layout maker

Inspiratie voor je interieur in Nijmegen? Kom langs bij meubelmaker van Mameren

Wil je inspiratie opdoen voor de inrichting van je interieur in Nijmegen? Van je woonkamer tot je slaapkamer en zelfs alleen als decoratie; je kunt het vinden bij meubelmaker van Mameren. Hier worden de verschillende producten nog uit sterke houtsoorten gesneden. Maatwerk en stijlvolle vormen die passen binnen elke woonruimte. De natuurlijke eigenschappen van hout gaan lang mee en passen zowel binnen een moderne ruimte, als ook binnen een authentieke of oudere kamer. Benieuwd naar de verschillende meubels? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met meubelmaker van Mameren in Nijmegen.

Natuurlijke houtsoorten voor diverse meubels

Meubelmaker van Mameren is een gespecialiseerd bedrijf en gericht op het op maat maken van diverse meubels. Denk eens aan grote, stevige kasten. Ook keukenblokken zijn volledig op maat te maken door meubelmaker van Mameren. De productie van de meubels vindt allemaal plaats op onze werkplaats in Nijmegen. Ben je ook op zoek naar houten meubels voor je interieur in Nijmegen? Doe inspiratie op in ons portfolio of maak een afspraak om langs te komen.

Strak en stijlvol

Houten meubels geven een strakke uitstraling aan je interieur. Door het maatwerk, veelal gedaan met de hand, zien de meubels er net iets stijlvoller uit dan normaal. Meubelmaker van Mameren maakt ook jou interieur in Nijmegen compleet. Met ervaring en expertise zijn houten meubels te maken in de geest van alle jaargetijden. Antiek ogende stoelen of hypermoderne boekenkasten, het kan allemaal. Kom dus snel eens langs bij meubelmaker van Mameren om dit zelf eens te bekijken.

Interieurbouw Nijmegen

ADRES
Antiloopstraat 88 
6531 TS Nijmegen
Werkplaats:
Gorterplaats 4
6531 HZ Nijmegen

CONTACT
Email: dvanmameren@hetnet.nl
Phone:  +31 (0)6 2631 4506
 

 

Bedankt voor het invullen van ons formulier. Ik zal zo snel als mogelijk contact opmemen.

FOLLOW US