Mobirise responsive layout maker

Bekijk meubels op maat in Nijmegen bij Meubelmakerij van Mameren

Ben je op zoek naar meubels op maat in Nijmegen? Meubelmakerij van Mameren is gespecialiseerd in de productie van de mooiste meubels, onder meer door middel van houtbewerking. Laat je ook inspireren door ons uitgebreide portfolio en bekijk hoe de moderne vormgeving van onze producten binnen elk huistype passen. Van stijlvolle decoraties tot grote kasten en keukenblokken. Ben je op zoek naar natuurlijke meubels, dan ben je bij Meubelmakerij van Mameren aan het juiste adres.

Een exclusief en uniek product

Meubelmakerij van Mameren maakt meubels op maat in Nijmegen, gemaakt met passie voor het werken met natuurlijke producten. Hout in vele soorten en kleuren zijn bij ons gesneden en op maat gemaakt voor een subliem product. Onze vakkundige en enthousiaste team gaat graag voor jou aan het werk. Wil je de genoemde decoraties, of pak je het groter aan? Geen project is voor Meubelmakerij van Mameren te groot of te klein.

Uitstraling aan je huis

De meubels die uit natuurlijk hout zijn gesneden, geven uitstraling en dynamiek aan elke ruimte in je huis. Een keuken met de frisse uitstraling van hout is voor iedereen een plek waar je graag wilt zijn. Ook kleine decoraties in de hoeken van je huiskamer of op tafel geven sfeer aan je leefomgeving. Daarnaast zijn de houten kasten van een stevige kwaliteit en matchen ze met bijna alle kleuren. Wil je ook kennismaken met meubels op maat in Nijmegen? Kom dan langs op onze zaak en zie de vele mogelijkheden van natuurlijke meubels.

Meubels op maat Nijmegen

ADRES
Antiloopstraat 88 
6531 TS Nijmegen
Werkplaats:
Gorterplaats 4
6531 HZ Nijmegen

CONTACT
Email: dvanmameren@hetnet.nl
Phone:  +31 (0)6 2631 4506
 

 

Bedankt voor het invullen van ons formulier. Ik zal zo snel als mogelijk contact opmemen.

FOLLOW US