Mobirise responsive layout maker

Ga voor een authentieke houten kledingkast uit Nijmegen bij van Mameren

Meubelmaker van Mameren kan het voor jou maken, een authentieke houten kledingkast, gesneden uit de mooiste en duurzaamste houtsoorten. Hout snijden en meubels maken is vakwerk, dat bij ons nog met de hand gebeurt. Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat? Dan ben je uiteraard van harte welkom om onze werkplaats in Nijmegen te komen bezoeken. Hier zijn vakmensen dagelijks bezig met het ontwerpen en vormgeven van houten meubels voor elk interieur, thuis of op je bedrijf.

Een houten boekenkast in huis halen

Houten meubels zijn altijd strak, stijlvol en tijdloos. Wij maken in Nijmegen daarom diverse soorten houten meubels die zijn bestemd voor alle ruimten in een huis of bedrijfspand. Je kunt bijvoorbeeld een houten boekenkast kiezen, waarbij verschillende kleuren hout verkiesbaar zijn. Wil je je slaapkamer voorzien van een stijlvol product? Kies dan voor een houten kledingkast uit Nijmegen. Een houten kledingkast koop je bij meubelmaker van Mameren.

Waarom bij van Mameren?

Bij ons staat vakwerk met de hand nog hoog in het vaandel. Daarmee creëren we hoogstaande kledingkasten van verschillende houtsoorten, maar ook tal van andere houten meubels die binnen elk interieur een echte toevoeging zijn. Op onze werkplaats zijn we dagelijks bezig met het produceren van zulke meubels en daarvoor nemen wij graag alle tijd. Ben je daarom op zoek naar een houten kledingkast in Nijmegen? Wij gaan graag voor je aan de slag! Je kunt ons voor inspiratie natuurlijk altijd bezoeken op onze werkplaats of verder kijken op de website en binnen ons portfolio.

Kledingkast Nijmegen

ADRES
Antiloopstraat 88 
6531 TS Nijmegen
Werkplaats:
Gorterplaats 4
6531 HZ Nijmegen

CONTACT
Email: dvanmameren@hetnet.nl
Phone:  +31 (0)6 2631 4506
 

 

Bedankt voor het invullen van ons formulier. Ik zal zo snel als mogelijk contact opmemen.

FOLLOW US