Mobirise responsive layout maker

Kasten op maat in Nijmegen bij Meubelmaker van Mameren

Ben je op zoek naar kasten op maat in Nijmegen? Meubelmaker van Mameren heeft de ervaring en expertise om voor jou aan de slag te gaan. Door middel van maatwerk en zonder gebruik van moderne technologie, gaan we voor jou aan de slag om een duurzame en stijlvolle houten kast te maken. Jouw wensen staan bij ons centraal. Kies zelf je kleur, de stijl en de houtsoort. We kunnen hangende kasten of kastjes maken, maar ook staande kasten. Voor een stijlvolle afwerking van je interieur is een houten kast een absolute aanrader.

Inspiratie vanuit ons portfolio

In ons portfolio zie je de producten die wij in het verleden al vanuit maatwerk hebben gecreƫerd. Zoals je kan zien maken wij niet alleen houten kasten, maar ook decoraties, keukenblokken en ook trappen van het fijnste hout. De afwerking is alles en daarom nemen wij alle tijd voor onze klant. Hout zorgt ervoor dat de ruimtes in je huis of bedrijfsruimte fris en strak blijven, mede omdat hout een tijdloos materiaal is. Uit het beste hout snijden wij de mooie kasten voor jou.

Verschillende kasten

Voor kasten op maat in Nijmegen breng je een bezoek aan meubelmaker van Mameren. Wij maken voor jou boekenkasten, keukenkasten, kledingkasten en nog veel meer. Op onze werkplaats in Nijmegen zijn we dagelijks bezig om dit voor elkaar te krijgen. Mocht je ook interesse hebben in een houten kast op maat, dan ben je van harte welkom op het adres van onze werkplaats. Ook kun je telefonisch of via de mail een afspraak met ons maken om de mogelijkheden samen te bespreken.

Kasten op Maat Nijmegen

ADRES
Antiloopstraat 88 
6531 TS Nijmegen
Werkplaats:
Gorterplaats 4
6531 HZ Nijmegen

CONTACT
Email: dvanmameren@hetnet.nl
Phone:  +31 (0)6 2631 4506
 

 

Bedankt voor het invullen van ons formulier. Ik zal zo snel als mogelijk contact opmemen.

FOLLOW US